Vurderer du nytt bad?

Har du kjøpt ny bolig eller har boligen fått nytt bad er det viktig at du ber om dokumentasjon på arbeidet som er gjort.

Hva gjemmer seg under flisene?
Hva gjemmer seg under flisene?

Skal du i gang med oppussing av badet, eller kjøpt nytt hus? Husk at dokumentasjon av arbeidet er viktig. 

Det er riktignok ikke automatisk krav om dokumentasjon hvis tiltaket ikke er søknadspliktig. Men det er viktig for deg som boligeier å vite hvordan badet er bygget opp, når og hva som for eksempel er under flisene.

Skader i våtrom kan bety store kostnader til reparasjon og forsikringsselskapene er opptatt av at arbeidet og produktene er dokumentert. Skal du bygge nytt bad i nybygg eller bygge bad i tilbygg større enn 50 kvadratmeter, så må du søke. Anbefalingen er da at dokumentasjon bestilles med oppdraget.

Hvis du gjør opppussingen selv, eller bruker fagfolk (noe vi anbefaler) er det smart å dokumentere det som blir gjort, både for senere arbeid eller salg – eller at noe skjer som gjør at man trenger kjennskap til vårtommets tilstand.

Våre rådgivere kan bistå i prosessen for spesifisere arbeidet som må gjøres og/eller hjelpe med å finne den rette håndverkeren. 

Ta kontakt med oss for en uforpliktende prat

Trenger du flere tips  om bad, se artikkelen på Hus og Bolig.

  • Dato: 08.03.2018
  • Oppdatert: 20.03.2018

Ta årlig service på boligen din!

DET VIL JEG VITE MER OM

Jeg vil gjerne vite mer.

Kontakt meg!

Nordisk Boligsertifisering gjennomfører årlig kontroll, service, vedlikehold og sertifisering. Vår målsetting er å redusere kostnader, skape økt trygghet og sikre en forutsigbar og god økonomi.

Våre dyktige rådgivere gir en nøytral vurdering uten binding til leverandører.

Hans B. Nilsen
Partner og driftsleder