Om oss

Nordisk Boligsertifisering tilbyr et nytt og attraktivt serviceprodukt til boligeiere, sameier/borettslag og næringsbygg: Hovedmålet vårt er å bidra til å redusere vedlikeholdskostnadene, gi nyttige og gode tips/råd og sikre eiendomsverdier.

 

Sameier/borettslag

Vi har utviklet tjenester for sameier og borettslag, der vi foretar en gjennomgang av alle fellesarealer (inkludert droneflyging av alle tak) og alle rapporter/dokumentasjon blir lagret digitalt (Boligmappa). Vi bistår styret med å sette opp systemer for Interkontroll. I tillegg kan vi ta oppdrag som prosjektleder ved vedlikehold- og/eller utbyggingsarbeider.

Privatboliger

Vi kommer til avtalt tid og tar en grundig gjennomgang av boligen fra kjeller til tak og gjennomfører kontroll av 40 viktige områder. Vi utfører også noe enklere service/vedlikehold på utvalgte områder (rens av takrenner, sluk med mer). I tillegg flyr vi drone og tar bilder av tak/pipe/takrenner og eiendom. Bildene blir analysert, alt vi gjør blir dokumentert og lagret digitalt på Boligmappa. Og ikke minst får du en rekke fordeler som f.eks. gratis utlån av verktøy og gode nyttige tips og råd fra di egen personlige Rådgiver.

 

Næringsbygg

Vi tilbyr en rekke ulike tjenester til eiere av næringsbygg som befaring og gjennomgang, sørger for digital dokumentasjon, setter opp internkontrollsystemer, setter opp og henter inn anbud, stiller som prosjektleder for å nevne noe.

Her er vi

Vi er en effektiv liten administrasjon (se nedenfor) med høy kompetanse og lang erfaring. Våre Rådgivere er ingeniører og byggmestere med skolering som takstmenn. Vi har gjennomprøvde systemer og svært fornøyde kunder og holder til i trivelige lokaler i Aslakveien 14E på Røa i Oslo.

Ta gjerne en uforpliktende prat med oss!

Jeg vil gjerne vite mer.

Kontakt meg!

Nordisk Boligsertifisering gjennomfører årlig kontroll, service, vedlikehold og sertifisering. Vår målsetting er å redusere kostnader, skape økt trygghet og sikre en forutsigbar og god økonomi.

Våre dyktige rådgivere gir en nøytral vurdering uten binding til leverandører.

Hans B. Nilsen
Partner og driftsleder