Godt og jevnlig vedlikehold sparer deg for store utgifter

Det holder ikke med kosmetisk oppussing, som nytt kjøkken og bad, hvis det grunnleggende som tak, vegger, VVS og det elektriske ikke er i orden. Har du for eksempel kommende vannskade i yttervegg, eller feil på fallet på badet, kan det fort bli dyrt. Har du derimot jevnlig service og vedlikehold på din bolig, der du kan avdekke mangler og reparasjonsbehov - og du retter opp mangelen eller skaden med en gang, kan du spare mange tusen kroner.

Det er vårt ansvar som boligeiere å ta vare på boligen vår

Bolig er kanskje den største verdien vi har. Forsikringsselskapene er ikke behjelpelig med å dekke mangelfullt vedlikehold, men kun når uhellet er ute med for eksempel akutt rørbrudd, etc. Men i tillegg til akutte ulykker på boligen, kan det være underliggende mangler i grunnstruktur som du ikke vet om – men som kompetente fagfolk vil kunne avdekke. Det blir derfor viktig å sikre at feil og mangler blir avdekket, og at du kan planlegge både utbedring og budsjett for vedlikehold. Et tips her kan være å avsette en liten sum hver måned på budsjettet til nettopp vedlikehold.

Godt vedlikehold øker garantert verdien av boligen din

Det er ofte små ting som skal rettes opp for å unngå store omkostninger på boligen din Hvis du passer på å rette opp når det skjer ting med boligen din, vil boligen holde en jevn god standard og en økt verdi.  
Våre rådgivere er uavhengige fagfolk som bistår deg i å avdekke mangler slik at du unngår reparasjoner og utbedringer.

Ved salg av bolig er det vanlig med en takst eller en tilstandsrapport. Men det er en «der og da» rapport som viser tilstanden på boligen på et gitt tidspunkt. Kan du derimot vise til jevnlig sjekk av boligen, at du har rettet opp mangler, og har gjort dette over tid – blir dette et kvalitetsstempel og vil garantert øke verdien i forbindelse med salg av bolig.

 

Våre rådgivere bistår deg med vedlikehold av boligen din.
40 sjekkpunkter blir nøye gjennomgått både innvendig og utvendig.

«EU-kontroll» på huset

Gjennom vår tjeneste får du en årlig sjekk og service på huset (både utvendig og innvendig), bistand til å sette opp god vedlikeholdsplan og gode råd og tips fra din rådgiver. Vi er ikke tilknyttet håndverksbedrifter eller leverandører. Vår tjeneste er «EU-kontrollen» og eventuelle leverandør av hjelp til diverse reparasjoner blir «bilverkstedet» du velger. Ville du kjøpt en bil uten servicehefte…?

Dokumentasjon er viktig

Salgsoppgaver, tegninger, rapporter på reparasjoner og forsikringer på huset blir ofte lagt i en skuff, eller samlet i permer – og det er vel og bra. Men det å kunne lagre all dokumentasjon om boligen din digitalt har sin verdi. Sammen med servicehefte, bilder, og rapport fra vår servicegjennomgang vil du ha en god dokumentasjon på din bolig. Som kunde av oss kan du lagre alt dette gratis og tilknyttet din fil på boligmappa.no.

Vår og lysere tider er en ypperlig periode for vedlikehold på boligen, så ta gjerne kontakt med oss for en uforpliktende prat. Vi hjelper deg gjerne.

VI GARANTERER AT DET ER VERDT MER EN DET KOSTER!

 

Kontakt oss for en uforpliktende prat

 

Ta årlig service på boligen din!

DET VIL JEG VITE MER OM

Jeg vil gjerne vite mer.

Kontakt meg!

Nordisk Boligsertifisering gjennomfører årlig kontroll, service, vedlikehold og sertifisering. Vår målsetting er å redusere kostnader, skape økt trygghet og sikre en forutsigbar og god økonomi.

Våre dyktige rådgivere gir en nøytral vurdering uten binding til leverandører.

Hans B. Nilsen
Partner og driftsleder