Er du på utkikk etter gode håndverkere?

Det er ikke lett å finne den riktige i en jungel av håndverksbedrifter, enten det gjelder privatboliger, sameie eller næringsbygg. Det gjelder jo å finne en bedrift som har rett kompetanse, god erfaring, som leverer kvalitet til rett tid og avtalt pris.

Vi i Nordisk Boligsertifisering er ikke tilknyttet til spesielle bedrifter eller håndverkere, men vi vet hvordan vi kan finne de beste. Her er tips til nettsteder som har kvalifiserte håndverkere:

 
Boligmappa:
Boligmappa.no er Norges største portal for verdiøkende boligdokumentasjon og er en tjeneste, som i tillegg til digital lagring av dokumenter tilknyttet gårds- og bruksnummer, også gir muligheten til å finne kvalifiserte fagfolk. Over 2500 håndverksbedrifter i Norge dokumenterer sitt arbeid gjennom Boligmappa. På boligmappa.no vil du finne håndverkere innenfor ulike kategorier som vi kan anbefale fordi vi vet at de er profesjonelle og pålitelige.
 
Finn/Mitt anbud
Mitt anbud gir deg muligheten til å sende en forespørsel til bedrifter og håndverkere der ute som tilbyr ulike kategorier for håndverk. Med en god kravspesifikasjon, sjekk av referansene og vurdering av pris fra flere leverandører, finner du gode, kvalitetsbevisste håndverkere. Er det en omfattende jobb du trenger hjelp til, bistår vi gjerne i utvelgelsen. 
 
Bransjeforeninger
Gjennom de ulike bransjeforeningene kan du finne gode håndverksbedrifter. Bruk søkefunksjonen for å finne håndverkere, sjekk referanser og vurder pris. Her er en liste over noen av bransjeforeningene med fagfolk innenfor bygg, elektrisitet og VVS:

 

Trenger du hjelp til å finne den beste til å gjøre jobben?

Våre rådgivere i Nordisk Boligsertifisering kan bistå i arbeidet. Dette gjør de:

•    Gjør en befaring for å se omfang av arbeidet
•    Utarbeider en kravspesifikasjon
•    Bistår i anbudsprosessen
•    Vurderer priser og kvalitet 
•    Gir grunnlag for valg av håndverksbedrift
   

Ta gjerne kontakt for en uforpliktende prat.

  • Dato: 21.03.2018
  • Oppdatert: 04.04.2018

Ta årlig service på boligen din!

DET VIL JEG VITE MER OM

Jeg vil gjerne vite mer.

Kontakt meg!

Nordisk Boligsertifisering gjennomfører årlig kontroll, service, vedlikehold og sertifisering. Vår målsetting er å redusere kostnader, skape økt trygghet og sikre en forutsigbar og god økonomi.

Våre dyktige rådgivere gir en nøytral vurdering uten binding til leverandører.

Hans B. Nilsen
Partner og driftsleder